LEDsale

Suomen halvin LED valaistus!

Käyttöehdot

TIETOA LEDSALE.FI VERKKOKAUPASTA

Verkkosivu: ledsale.fi

Virallinen nimi: WePack

Yhtiömuoto: AB

Osoite: Volframgatan 3

21364 Malmö

Ruotsi

Puh: +46 (0) 40 222 900

Yritysnumero: 556865-7539

ALV-numero: SE556865753901

TIEDOT TUOTTEISTA:
LEDsale.fi näyttää tietoja tuotteen ominaisuuksista. Lisätiedoista tai kysymyksistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen mail (at) LEDsale.fi


PALAUTUKSET:

Sinulla on 30 päivän palautusoikeus LEDsale.fi verkkokaupasta ostamiisi tuotteisiin. Tämä aika alkaa siitä hetkestä kun paketti lähetetään sinulle. Pakettien palautukset sinun tulee tehdä omalla kustannuksellasi seuraavaan osoitteeseen: WePack AB, Tungsten Road 3, 21364 Malmö, Ruotsi. Pakettien palautuksissa pyydämme sinua käyttämään ainoastaan Suomen Postia. Tämä johtuu siitä, että voit seurata pakettiasi, jos se sattuu katoamaan palautuksen aikana. Palautettavan tuotteen tulee olla hyvin pakattu – ja sen mukana tulee olla kopio laskusta sekä selkeästi kirjoitettu viesti, että haluat käyttää oikeuttasi peruuttaa sopimuksesi ja saada täten rahasi takaisin. Emme hyväksy paketteja jos ne tulevat vastaanottajan laskuun tai palautuksen ehdot eivät täyty. Hyväksyäksemme palautuksesi, tuotteen kunnon ja määrän tulee olla sama kuin se oli meiltä lähtiessä. Oikeus siis päättyy, jos olet käyttänyt tuotetta tavalla, joka selkeästi vähentää tuotteen jälleenmyyntiarvoa. Jos käytät palautusoikeuttasi, saat rahasi takaisin heti kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkastaneet sen kunnon. Rahasi maksetaan suoraan pankkitilillesi.


TAKUU:
2 vuoden takuu perustuu kauppalakiin, joka kattaa valmistusvirheet tai vialliset materiaalit jotka havaitaan normaalissa käytössä. Takuu ei kata vikoja jotka ovat seurausta väärinkäytöstä, huonosta ylläpidosta, väkivallasta tai luvattomasta muokkauksesta. Valitukset vioista jotka on havaittu normaalissa käytössä, tulee ilmoittaa kohtuullisen ajan sisällä. Ilmoita viestissä miten viat ilmenevät. Tämän jälkeen tuotteet voidaan palauttaa korjausta tai vaihtoa varten, tai miten sovimme että asia hoidetaan. Palautuksen yhteydessä korvaamme postikulut kohtuullisuuden rajoissa. LEDsale ei korvaa aiheutuneita epäsuoria kuluja kuten menetettyjä voittoja, liiketoiminnan häiriintymistä, menetettyä dataa, asennuksesta koituneita kuluja jne. Jos valitus todetaan perusteettomaksi, tai vika ei ole takuun vastuulla, peritään xx,xx€ tutkintamaksu sekä rahtikulut. Tuotteet tulee lähettää osoitteeseen: WePack AB, Volframgatan 3, 21364 Malmö, Sweden. Tarvitsemme seuraavat tiedot kun lähetät tuotteita meille: Kun palautat tuotteen, osoita mikä ongelma tuotteessa on mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Voit käyttää RMA kaavakettamme: [Insert link]. Se ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa työtä ja lyhentää käsittelyaikaa. HUOM: Emme hyväksy paketteja jotka on lähetetty vastaanottajan kustannuksella. Pidä mielessä että tuote on aina lähetettävä hyvin suojaavassa pakkauksessa. Ota kuitti lähetyksestä, jotta voimme korvata kuljetusmaksun. Lähetit sitten tuotteen palautuksena tai valituksena, saat aina sähköpostin kun vastaanotamme tuotteen. Sähköposti pitää sisällään palautukseesi/ valitukseesi liittyvää tietoa.


KULJETUS:
Kun tilaat LEDsale.fi verkkokaupasta, kuljetus kulut osoitetaan selkeästi tilausta tehdessä.


PIDÄTÄMME OIKEUDET:
Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin, loppuunmyytyihin tuotteisiin, hinnanmuutoksiin ja muutoksiin tuotekuvauksissa. LEDsale pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää käyttöehtoja jotka osoitetaan tällä sivulla.


TAKUUEHDOT JA VASTUUVAPAUTUS. LEDSALE EI VOI TAATA KAIKKIEN TUOTTEIDEN SAATAVUUTTA KAIKKINA AIKOINA. LEDSALE VERKKOKAUPPAA EI VOI PITÄÄ VASTUULLISENA TÄMÄN SIVUSTON TOIMMINNASTA TAI TIEDOISTA, SISÄLLÖSTÄ, MATERIAALISTA TAI TUOTTEISTA JOITA SIVUSTOLTA LÖYTYY. HYVÄKSYT SELVÄSTI SEN ETTÄ KÄYTÄT LEDSALE VERKKOKAUPPAA OMALLA VASTUULLASI. LAIN SALLIMISSA RAJOISSA, KIISTÄMME KAIKKI TAKUUT. EMME VOI TAATA ETTÄ LEDSALE, SEN SERVERIT TAI SÄHKÖPOSTIT OVAT VIRUKSETTOMIA TAI NIISSÄ EI OLE HAITTAOHJELMIA. EMME VASTAA MISTÄÄN VAHINGOISTA JOITA LEDSALEN KÄYTÖSTÄ VOI SEURATA, JOTKA EIVÄT RAJOITU SUORAAN, EPÄSUORAAN TAI TAHATTOMAAN VAHINKOON. EDELLÄ MAINITTU PÄTEE ELLEI RUOTSIN LAKI TOISIN VAADI.

Contact Us