LEDsale

Suomen halvin LED valaistus!

Kuljetus ja palautus

MAKSU:

Maksu voidaan suorittaa vain sivuilla annetuilla maksutavoilla (PayPal, Visa ja Euro / Mastercard). Summa vähennetään tililtäsi heti kun tilaus on tehty. Tilitiedot jotka syötät tuotteita ostaessasi lähetetään suoraan PayPal:ille suojatussa muodossa (SSL) jonka vain sinä, maksupalvelumme ja Paypal voi lukea. Näinollen, mikään muu taho ei pääse näkemään tai tallentamaan tietojasi.

Toimitus:

Kuljetus joko postin tai GLS:n kautta.
Kuljetamme kaikkialle suomeen. Kuljetuksen hinta käy ilmi tilatessa, kuin myös tilausvahvistus/yhteenveto. Tilaus toimitetaan lähimmälle tai sovitulle paikalle. Mikäli tilaat ennen kl 15:00 maanantai – perjantai, niin tilauksesi lähetetään samana päivänä. Jos tilauksesi viivästyy, sinulle ilmoitetaan viivästyksestä sekä arvioidusta toimitus ajasta sähköpostin välityksellä. Jos käy niin että tuote on loppu varastosta, asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi ja koko maksettu summa palautetaan välittömästi LEDsale:n toimesta.

Takuu:

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteille jotka ostat LEDsale verkkokaupasta. Tämä aikaraja pätee toimitetuille tuotteille. Voit palauttaa tuotteet omakustanteisesti osoitteeseen:

WePack AB 
Volframgatan 3 
21364 Malmö 
SWEDEN

Palauttaessa tuotteita, käytä Postia – Ei eri kuljetusyhtiöitä. Tämä siksi, että voit seurata kuljetusta jos paketti häviää matkalla. Sinun tulee lähettää tuote hyvin pakattuna – mukana myös kopio tilausvahvistuksesta sekä selvästi kirjoitettuna että haluat käyttää oikeutesi purkaa sopimus ja täten palauttaa tuotteen. Tuotteiden palautus evätään jos ehtoja on rikottu. Palautusoikeus perutaan myös jos tuotteen jälleenmyyntiarvo on selvästi vähentynyt. Kun palautat tuotteen saat rahasi takaisin heti kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja saaneet tilaisuuden tutkia sen. Summa palautetaan tilillesi.

Contact Us